Op pad met de keet! | Appelbollen in de Boomgaard
Samen met sterrenkok Edwin Vinke van Restaurant De Kromme Watergang gaan we opnieuw op pad!
Met een tot mobiele keuken omgebouwde schaftkeet trekken we de streek door op zoek naar (h)eerlijke ingrediënten.
In deze workshop: Appelbollen in de boomgaard!
Eind van de zomer is het tijd voor oogsten.
Dat gaan wij doen bij de pluktuin en in de boomgaard van Flikweert in Aardenburg.
In de pluktuin is veel meer te plukken dan appels alleen…
In de keet verwerken we de oogst samen met Edwin Vinke tot Appelbollen.
Ook zien we hoe ijs gemaakt wordt.
Na afloop smullen we van al het lekkers. Hmmm...
=================
Alle edities t/m de kerstvakantie.
Inschrijven kan hier vanaf maandag 20 september 2021.
ZOMER 2021 | Appelbollen in de boomgaard | Aardenburg
HERFST 2021 | Biologische herfststoof | Schoondijke
HERFST 2021 | Van graan tot brood... | Schoondijke
WINTER 2021 | Nieuwjaarskost: zoute bonen met worst | Schoondijke
=================
Corona
Bij alle projecten dit najaar wordt rekening gehouden met de coronamaatregelen.
Doorgang van de projecten op de genoemde data is onder voorbehoud van de dan geldende richtlijnen.
Foto's
Let op! Tijdens de workshops met Edwin Vinke worden er foto's gemaakt door fotograaf Pieter d'Hoop.
Dit ten behoeve van een kookbook dat wordt uitgebracht naar aanleiding van deze reeks workshops.
----------------------------
Dit project wordt mogelijk gemaakt door:
Edwin Vinke/De Kromme Watergang
JOGG