Trots op zilte roots | Kreeft en Zeewier
Samen met sterrenkok Edwin Vinke van Restaurant De Kromme Watergang ga je op pad!
Met een tot mobiele keuken omgebouwde schaftkeet trekken we de streek door op zoek naar (h)eerlijke ingrediënten.
In deze workshop: Kreeft en Zeewier.
In Yerseke zien we bij de Oosterschelde hoe kreeft aan wal komt met kreeftenvisser Jan Zoeteweij.
Ook rapen we Zeewier in de Oosterschelde met Zeewierexpert Jan Kruijse.
In de schaftkeet, die we bij Nummer een parkeren, maak je samen met Edwin een heerlijke maaltijd met de zojuist verzamelde buit. Smakelijk!
=================
Alle edities t/m de zomervakantie.
Inschrijven kan hier vanaf maandag 19 april 2021.
LENTE 2021 | Kreeft en zeewier | Yerseke
LENTE 2021 | Asperges, boter en eieren | Eede
LENTE 2021 | Lamsvlees of lamsoren? | Sluis/Cadzand
ZOMER 2021 | Kaasfondue en biologische groenten | Schoondijke/Breskens
ZOMER 2021 | Schelpdieren met zilte groenten | Waterdunen Groede
=================
Corona
Bij alle projecten dit voorjaar wordt rekening gehouden met de coronamaatregelen.
Doorgang van de projecten op de genoemde data is onder voorbehoud van de dan geldende richtlijnen.
Foto's
Let op! Tijdens de workshops met Edwin Vinke worden er foto's gemaakt door fotograaf Pieter d'Hoop.
Dit ten behoeve van een kookbook dat wordt uitgebracht naar aanleiding van deze reeks workshops.